Ik wil mijn moment boeken

Heb je vragen of wil je graag jouw moment boeken? Dan kan je mij op mail  of gsm nummer contacteren. Je afspraak online boeken is ook heel gemakkelijk. Indien ik bezig ben met een behandeling kan ik jouw telefoontje niet beantwoorden, ik werk in volledige stilte. Laat een berichtje na, dan probeer ik jou zo spoedig mogelijk terug te bellen.

Er kan enkel contant betaalt worden of via payconiq. 

Wijtschatestraat 30
Heuvelland, 8956
België
Tel. 0498 72 95 83

  • Facebook
  • Instagram

algemene voorwaarden!

Algemeen


Gelukkig Gezond gaat ervan uit dat de cliënt, wanneer deze een afspraak maakt kennis heeft genomen van de Algemene Voorwaarden, en dat de cliënt akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden..


Bij het maken van een afspraak of tijdens de anamnese (intakegesprek), worden altijd uw persoonlijke gegevens gevraagd. Deze gegevens, als ook andere informatie die tijdens de behandeling aan gelukkig gezond wordt toevertrouwd, worden vertrouwelijk behandeld. Zonder uw toestemming wordt deze nooit aan derden verstrekt.


Gelukkig gezond geeft geen erotische of sensuele behandeling. Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen, worden per direct uit de praktijk verwijderd en zullen niet meer worden behandeld.

Annulering


Elke afspraak, zowel telefonisch als via e-mail gemaakt, is bindend en kan alleen telefonisch worden geannuleerd.
Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaande aan de behandeling kosteloos worden geannuleerd. Afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd of wanneer men niet verschijnt op de afspraak zonder afzegging, worden u persoonlijk aangerekend..De hoogte van het tarief is afhankelijk van de behandeling en de vergoeding die hiervoor staat.

Tijdens de eerste afspraak zullen er vragen worden gesteld (anamnese) over o.a. ziekte, medicijngebruik en sport- en medisch verleden. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie, en de juistheid daarvan, die hij/zij verstrekt tijdens dit gesprek en tijdens de behandeling. Aan de hand van de anamnese maar ook tijdens de behandeling kan gelukkig gezond besluiten om niet (verder te) behandelen en/ of de cliënt door te verwijzen naar een arts of specialist. Zie ook Contra-indicaties. Als u twijfelt of u gemasseerd mag worden, vraag dit dan eerst na bij uw huisarts.

Mocht gelukkig gezond door ziekte of vanwege andere geldige omstandigheden niet in staat zijn de afgesproken behandeling uit te voeren, dan zal zij de cliënt hiervan tijdig op de hoogte brengen en zal voor de desbetreffende behandeling een nieuwe afspraak worden gemaakt.
Draag bij voorkeur gemakkelijk zittende kleding en doe sieraden zoveel mogelijk af.

Tarieven en betalingen

Na de behandeling dient de betaling direct contant te voldaan worden.

Elke reservering betekent de aanvaarding van onze voorwaarden door de klant.

Hygiëne


Ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Van de cliënt wordt daarbij verwacht dat deze schoon op de afspraak verschijnt. De cliënt daarentegen kan van gelukkig gezond verwachten dat de praktijkruimte en gebruiksmaterialen schoon zijn. Handdoeken worden na elke behandeling gewassen. Natuurlijk is het mogelijk om uw eigen handdoeken mee te nemen.

Aansprakelijkheid


De behandeling van gelukkig gezond is resultaat gericht zonder dat resultaat te garanderen. Gelukkig gezond kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling door gelukkig gezond, tenzij de cliënt kan bewijzen dat er sprake is van een grove fout of opzet. 
Gelukkig gezond kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van onjuiste informatie over een onbekend en/of verzwegen gezondheidsaspect.
Gelukkig gezond kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

Absolute algehele contra-indicaties (er mag in het geheel geen massage gegeven worden)
Hartaandoeningen
Ernstige vaataandoeningen
Trombose
Koorts
Infectie en infectieziekte (griep, long- en keelontsteking) Hoge bloeddruk (bij Hotstone massage)
Kanker
Besmettelijke huidziekte
Totale uitputting
Lichte vaataandoeningen


Absolute plaatselijke contra-indicaties (plaatselijk mag er niet gemasseerd worden)
Botbreuk
Recente operatie
Bloeduitstorting
Spierscheur
Kneuzing of verwonding
Recente whiplash
Twijfelachtige verdikking

De algemene voorwaarden en de vermelde informatie kunnen door gelukkig gezond te allen tijde gewijzigd worden
Laatste versie gewijzigd 08 augustus 2018

GELUKKIG GEZOND

Ik wil op de hoogte blijven over massages bij hoogsensitieve kinderen

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com