BEZIELDE WORKSHOPS.

 

ONTDEK MEER WORKSHOPS OP FACEBOOK!

 
Image by Angelos Michalopoulos

CONTACT MET JE ZIEL

9/07 // 20u - 21u45

Ieder uniek persoon heeft een intuïtie, dat wat jouw ziel weet. Intuïtie is hetzelfde als buikgevoel. Als kind staan we heel dicht bij ons buikgevoel en laat het ons voelen wat goed voor ons is en wat niet. Door de jaren heen kunnen we van ons pad afwijken en weten we niet meer wie we écht zijn. Laat tijdens deze workshop terug je innerlijk kind ontdekken, leer luisteren naar wat jouw gevoel zegt.

Image by Darius Bashar

KOM OP ADEM. (3 GROEPSLESSEN)

07/07 - 14/07 & 22/07 // 19u15 - 20u30

Last van stress, angst, piekeren, slecht slapen of heb je last om dicht bij jezelf te komen? Ga er dan nu mee aan de slag tijdens de Kom op adem groepslessen! Spendeer 3 lessen aan jezelf en je ademhaling. Ik leer je graag hoe je bewust in contact kan komen met je ademhaling.

Cowboy en Wild Horses

DE MAGIE TUSSEN MENS EN DIER

23/07 // 19u - 21u

Dieren zijn de spiegel van jouw ziel. Dat wat je niet onder woorden kan brengen, daar geven dieren je inzicht in. In het bijzonder paarden! Paarden voelen jou heel goed aan en weten precies wat je nodig hebt om een stapje vooruit te kunnen. Jannah die met veel liefde haar eigen bedrijf Álogo runt, komt bij Gelukkig Gezond graag langs om jou kennis te laten maken in coaching met paarden, en geeft je graag een stukje bewustzijn mee.

Jannah gaat aan de slag vanuit een authentieke, warme en open houding. En hoewel connecteren met de natuur en dieren voor haar belangrijk is, gaat ze ook héél erg graag in connectie met andere liefdevolle personen. Zij geeft ruimte om jou te laten groeien en helpt je op zoek gaan naar wat je ziel echt verlangt. Want je mag er zijn!

 

Gelukkig Gezond

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com