ENERGETISCHE RITUELEN.

- Waarom het niet zweverig is

Energetisch lichaamswerk herstelt vele mensen hun innerlijke kompas. Het laat je bewust worden van je eigen gedachten en de daaraan gekoppelde emoties. Ook emoties zijn energie. Een bepaalde gedachte veroorzaakt dus een emotie. Als deze beperkende gedachtes jouw lichaam overnemen, gaat het vastzitten waar er energieverstoring optreedt. Als je dit niet regelmatig vrijmaakt door diepe massage of andere lichamelijke behandelingen ontstaan er fysieke klachten. Tijdens de energetische rituelen transformeer je en breng je naar buiten wat in je zit. Je durft te voelen.


Energetisch werk doe ik met behulp van verschillende kanalen. Ik gebruik kaartlegging, pendel, reading/healing, reiki om te verbinden met het hoogste goddelijke goed. Ik stem me af op jouw ziel, en kijk wat ik doorkrijg en welke gevoelens/emoties ik krijg. We gaan samen opbouwend werken, niets zwverigs maar juist héél bewust. Spiritueel/energetisch werk is juist heel aards. Bewuster leven is ook energetisch aan jezelf werken.

 

Luister naar je hart, volg de weg die goed voelt voor jou.

Mijd te leven zoals anderen dat verlangen. Jouw eigenheid is kostbaar.

 

TARIEVEN.

€45,-// DUUR 60MIN

Reiki Therapie

Universele levensenergie. Dat is wat Reiki betekent. Reiki is een behandelwijze waarbij door middel van (hand)overdracht energie daar terecht komt waar lichaam en geest het nodig hebben. Nooit teveel of opgedrongen, maar juist in harmonie met de ontvanger. Samengevat kan worden gesteld dat Reiki een vorm van (natuurlijke) energieoverdracht is. Deze helende energie werkt in op zowel lichamelijk, geestelijk, als emotioneel en spiritueel niveau. Blokkades worden opgeheven waardoor er een betere balans ontstaat, hetgeen positieve effecten heeft op lichaam, geest en de gezondheid.

€25,- // 1-2 PAGINA'S OP MAIL

Online Card Reading

(Ontvang je op mail)

Met kaartlegging maak ik contact met je ziel en stem ik mij energetisch op jou af. Aan de hand van verschillende decks kijk ik wat de kaarten willen zeggen over een specifieke vraag die je me stelt. Misschien heb je vragen over jou carrière, over een relatie, over een situatie, zoek je tips rond een topic… Aan de hand van de kaarten coach ik jou samen met de kaarten. Op mail krijg je een verslag met de betekenis van de kaarten en hoe je alles effectief in de praktijk kan gaan zetten. De uitleg bevat 1 tot max 2 pagina’s die ik je stuur op mail. Klik je onderaan op het knopje nu kopen, dan kan je mij een mailtje sturen om een kaartlegging aan te vragen.

€45,- // DUUR 60MIN

Reading/healing
(Binnenkort te boeken)

Reading en healing zorgt voor essentiële energie, het gaat om contact op wezensniveau. Tijdens een reading leest de therapeut de energie en zal hij of zij deze beschrijven. Een reading wordt meestal gevolgd door een healing, om het proces te ondersteunen en af te ronden. Het doel van deze therapie is om jou te helpen de volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling. Ik kijk naar wat er werkelijk beweegt en geef hulp en inzicht in de eigen processen van jou. De vergroting van zelfkennis draagt bij aan het maken van jouw eigen keuzes, het loslaten van oude patronen en veranderen naar wij jij wilt zijn.

 

Gelukkig Gezond

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com