ENERGETISCHE MASSAGES

Tijdens een energetisch ritueel breng ik jouw energiestroom terug in balans met healing, reiki, massage & meditatie/visualisatie. Het doel van de behandeling is blokkades losmaken om je terug op te laden. Ik geef aandacht aan jouw fysieke, mentale en energetisch welzijn.

 

Mijn waarde voor jou binnen dit massage ritueel?

Ik geef jouw inzichten over de thema's die spelen in jouw leven. Je maakt terug verbinding met jezelf. Jouw ziel geeft mij alle info door die jij nodig hebt op dat moment, ik vorm enkel een medium. Info die nodig is om te healen, even stil te staan bij jezelf, om terug verder te kunnen in het hier en nu, maar ook in de toekomst.

 

Tijdens een energetische behandeling kan je tintelingen, koude, warmte, rillingen, opkomende emoties voelen, die er allemaal mogen stromen. Na elk ritueel spreekt mijn gevoel alles uit, en dat vormt de kracht van de sessie. Met woorden en kaarten komen we aan bij jouw essentie, voel je je terug lichter en stroomt energie terug door je heen, die je de nodige positieve energie bezorgt om verder te stromen.

 

Een aanrader wanneer je even gedragen wilt worden en

aandacht wilt geven aan lichaam en geest.

 

Ik maak gebruik van essentiële geuren, olie, boodschappenkaarten en kruiden/voorwerpen om je energie te zuiveren zoals palo santo, klankschaal, salie.. De massage gebeurd intuïtief. Jouw ziel geeft me aan wat jij nodig hebt. Wil je graag een energetisch ritueel boeken? Dan adviseer ik jou om dit 1 à 2 keer per maand te boeken, om volledig op te laden. Zo kan ik nauw jouw groei en heling volgen, Voel bij jezelf wat jij nodig hebt. Zo kan jij op die manier gaan voelen hoe het effect heeft op jouw lichaam en geest. In woorden of stilte.

40 unieke mensen

beleefden reeds dit massage ritueel

Ritueel-pakket

ENERGETISCH

VOORDEEL-PAKKET

Wil je graag regelmatig jouw moment van welzijn boeken, dan kan je ook gebruik maken van het energetisch voordeel-pakket. Een pakket laat jou op tijd een rust-moment innemen, je plant al je afspraken zodat jij er niet steeds hoeft aan te denken om opnieuw een afspraak te maken en het is voor jou voordeliger. Je hebt keuze uit 3 of 5 sessies. Je maakt een keuze welk pakket je graag neemt en plant je eerste afspraak in. Na onze eerste afspraak plannen we de andere sessies samen in. Het voordeelpakket wordt betaalt bij de eerste afspraak.

1 ENERGETISCHE SESSIE

DUUR: 90 min

PRIJS: €65

Het ritueel hierboven beschreven beleef je tijdens deze eenmalige sessie. Een eenmalige sessie is bijvoorbeeld ideaal om kennis te maken met energetisch werk, jezelf even op te laden voor een belangrijk moment of na een intens moment. Perfect om even alle energie te ontladen en terug op te laden.

3 ENERGETISCHE SESSIES

DUUR: 90 min

PRIJS: €185

(€10 korting)

Hier bouwen we 3 sessies lang aan je energie. Samen plannen we elke maand een vast moment of meer in waar jij écht mag ontspannen, weg van alle prikkels. Om in alle stilte te groeien, bloeien en helen. Het eerste ritueel beleef je zoals hierboven beschreven, daarna bouw ik met jou verder in volgende sessies waar je altijd een ander intuïtief ritueel zal beleven. Tijdens onze eerste afspraak plannen we de andere sessies in.De 3 sessies dienen binnen 4 maanden geboekt te worden.

5 ENERGETISCHE SESSIES

DUUR: 90 min

PRIJS: €300

(€25 korting)

Hier bouwen we 5 rituelen lang aan je energie. Samen plannen we elke maand of meer een vast moment in waar jij écht mag ontspannen, weg van alle prikkels. Het eerste ritueel beleef je zoals hierboven beschreven, daarna bouw ik met jou verder in volgende sessies waar je altijd een ander intu¨tief ritueel zal beleven. Tijdens onze eerste afspraak plannen we de andere sessies in. De 5 sessies dienen binnen 6 maanden ingeboekt te worden.