KIDS RITUELEN

Een veilig gevoel creëren voor kinderen.

Aanraking met aandacht en respect voor elkaar.

Verbinding tussen ouder en kind.


Met deze waardes ga ik aan de slag tijdens een kids-ritueel. Samen, hand in hand. Misschien opnieuw gaan verbinden, of juist de verbinding sterker maken... Hier is ruimte voor jullie samen. Om te bloeien, groeien en helen. Om tot rust te komen bij jezelf en elkaar.

________

Hier is ruimte om te verbinden. Verbinding is zo belangrijk bij een kind. Als HSP-coach, valt het mij op hoeveel kinderen de verbinding met hun ouder(s) kwijt zijn. Een kind voelt heel sterk aan of jij als ouder aanwezig bent, in het hier en nu. Maak tijdens de kids-rituelen bewust contact met jouw kind, maak van dit moment ook een nu-moment. Enkel jij en ik, zonder meer. Laat elkaar voelen dat jullie er gewoon zijn.

Kinderen die een sterk gevoel van verbinding hebben leren makkelijker en sneller, kunnen beter samenwerken, en ontwikkelen de sociale en emotionele vaardigheden die zij nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. In deze drukke maatschappij gebeurd het vaak dat mama of papa weinig tijd heeft. Laat dit een moment zijn waar jij tijd creëert samen. Om te lachen, te verwonderen, toe te laten. Zet al het andere uit je hoofd en wees er voor elkaar. Investeren in het welzijn van jouw kind is dé basis voor hun groei.

________


Een kids-ritueel bestaat ​uit 3 bouwstenen

- Landen (aarden, voetbad)

- Verbinden (massage & gesprek)

- Voelen (meditatie & visualisatie)

Intuïtief begeleid ik jullie in dit proces van verbinding. Ga ik energetisch voelen waar er blokkades aanwezig zijn. Als HSP-coach (coach voor hoogsensitieve personen) zorg ik ervoor hoe je dichter bij jezelf kan komen. Deze rituelen zijn erg geschikt voor kinderen (en ouders) die hooggevoelig zijn, heel veel opmerken in hun omgeving, heel veel energie hebben die ze niet kwijt kunnen of plaatsen...

________

Cream and Brown Food Vintage Logo (22).p
Cream and Brown Food Vintage Logo (23).p

60 minuten // €45

Ritueel geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar

In deze samenleving worden bij jongeren heel wat zintuigen geprikkeld. Smartphones, computers, tablets en tv kunnen zorgen voor een sterke overprikkeling, waardoor jongeren niet meer dicht bij hunzelf zijn. Net zoals we alle toestellen moeten gaan opladen, moeten we ook onszelf af en toe opladen! Tijdens dit massageritueel komen ze even tot henzelf met een massage, zo kan het overprikkelde brein wat tot rust komen. Tijdens dit massageritueel leg ik de focus helemaal bij jouw kind. Hij/zij kiest eigen olie, eigen muziek, eigen grenzen. Je beslist ook samen met jouw tiener of je zelf als ouder aanwezig blijft tijdens de behandeling. Ik ga voorzichtig te werk en stem af op de noden van jouw lieveling.

Op een liefdevolle manier leert jouw zoon of dochter in contact komen met zichzelf. De kracht van aanraking zorgt er voor dat jouw kind zich ontspannen zal voelen, hij of zij bewuster zal worden​ van zijn of haar eigen lichaam. Dit ontwikkelt meer zelfvertrouwen en zorgt er voor dat ze hun eigen kracht leren voelen. Voor hooggevoelige kinderen is dit een uniek ritueel die perféct is als ontspanningsmoment. Jij als ouder mag ook aanwezig zijn tijdens het ritueel.

60 minuten // €45

Ritueel geschikt voor kinderen tussen 4 en 12 jaar

Ga tijdens dit ritueel in verbinding met jezelf en met je kind. Laat dit een moment zijn waar jullie volledig aanwezig zijn bij elkaar. Juist dat zijn gouden momenten voor de ontwikkeling van jouw lieveling. Aanraking zorgt voor het aanwezig komen in jullie lichaam, dat je samen mag gaan ervaren in dit ritueel. Mama of papa is dus altijd aanwezig tijdens de behandeling. Ontspanning en aanraking is belangrijk voor jullie alletwee.

Op een liefdevolle manier ga je bewust in contact komen met jouw kind. De kracht van aanraking zorgt er voor dat jouw kind zich ontspannen zal voelen, hij of zij bewuster zal worden​ van zijn of haar eigen lichaam. Dit ontwikkelt meer zelfvertrouwen en zorgt er voor dat ze hun eigen kracht leren voelen. Voor hooggevoelige kinderen is dit een uniek (massage)ritueel die perféct is als ontspanningsmoment.

 

HET RITUEEL

Elk ritueel verloopt uniek en een groot stuk intuïtief. Ik voel wat jullie nodig hebben aan op het moment zelf maar overloop wel de bouwstenen van het ritueel. Dat is aarden, verbinden, voelen. We bouwen dit samen op door massage, gesprek, meditatie, visualisatie...

Elk ritueel start met een aardend voetbad voor jullie alletwee. Daar start jullie eerste contact al. Jouw lieveling kan zich wennen aan de energie van de ruimte en aarden samen met jou. Ik creëer een magisch voetbad met geuren en bloempjes die jullie kiezen, die een boodschap met jullie zullen meegeven. Ontdekken we samen deze boodschap?

Mag ik jou aanraken? Elke basis-zin voor we starten met het massage-ritueel. Hier ga ik mama of papa inspireren wat massage doet met je kind. Ik begeleid een massageritueel bij jouw kind en laat ook jou actief meedoen. Je gaat samen verbinden. Zo kan je tips en advies ook thuis gaan toepassen. Als HSP-coach maak ik ruimte om ook te connecteren in woorden.

 

GELUKKIG GEZOND

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com