GROEI RITUEEL.

- Masage & coaching

Kom dichter bij jezelf door de combinatie te ervaren van coaching en massage. Deze therapie maakt verbinding met lichaam én geest. Ik begeleid je graag in het creëren van balans tussen je hoofd, hart en buik. We vergroten jouw lichaamsbewustzijn, en laten de levensenergie terug stromen met verschillende technieken.

Ik gebruik een holistische benadering en kijk niet naar één aspect van je leven. Lichaam en geest hangen nauw samen met elkaar, ook alle organen, energiebanen, zijn onderling verbonden. Verstoring van die energiebanen kan klachten doen ontstaan.

Massage laat de energie vrij stromen. Hier komen lichamelijk maar ook emotionele problemen los, door energiebanen die vrij komen. Massage zorgt voor een dichter contact met jezelf. Dichtbij jezelf komen betekent goed kunnen ontdekken wat je echt wilt.

In ons gesprek richt ik me ook tot wat jij écht wilt. Dat maakt het coaching en massage juist sterker samen. De verschillende technieken leren je luisteren naar je eigen ik'je. We gaan in de praktijk aan de slag. Wie vooral geestelijk in de knoop zit, niet weet wat hij wil met zijn leven, niet van het leven kan genieten of de structuur in het leven kwijt is, kan veel hebben aan een combinatie van coaching en massage. Om uiteindelijk keuzes te durven maken, zonder bang te zijn voor de gevolgen.

 

TARIEVEN.

Ik ga fysiek aan de slag met jouw lichaam, mentaal je gedachten en overtuigingen laten loskomen, je gevoelens toelaten, jouw energielichaam energetisch herstellen, om vrij te komen van alle blokkades en je zelf terug vrij te stromen.

€70

1uur30min.

€200

3 Sessies 1uur30min

 
94819587_531914447478557_233625688811241
 

Gelukkig Gezond

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com