- IK STA IN MIJN KRACHT -

Ik breng balans door aandacht te schenken met massage aan jouw rug, nek en schouders. Met essentiële oliën en kristallen boost ik jouw innerlijk vuur. De blokkades die op jouw aanwezig zijn, heel ik met verschillende healingtechnieken. Je gaat herbronnen en terug op zoek naar jouw geluk, jouw kracht, en jouw sterktes.

Ik maak de weg vrij om het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer te activeren door:

- Massage (Rug-nek-schouders)

- Kristalhealing

- Visualisatie

- Reiki

Na elk ritueel voorzie ik ook nog even wat tijd om in woorden te gaan connecteren met elkaar. Hoe jij het ervaren hebt, en wat het heeft losgemaakt bij jou.

 

Mijn ziel is mijn puur geluk.

Het leidt me doorheen mijn grote levensstuk.

Maak ik het even stil vanbinnen,

& breek ik binnen,

in het diepste van mijn hart.

Zie ik hoe mijn gidsen mij brengen, 

naar iets heel apart.

 

DROPS OF ENERGY

Tijdens het ritueel wek ik jouw levenslust op met de geur van grapefruit. Het kruid kardemon geeft jou een vrolijk en rustig gevoel, als je je zorgen maakt. Met de geur van rozemarijn reinig ik jouw lichaam en geest in dit ritueel en laat ik je terug helder zien.

IK ADVISEER DIT RITUEEL ALS JE...

☾ NIET IN JE KRACHT STAAT

In je kracht staan is belangrijk omdat het bepalend is of jij je gelukkig voelt of niet. In je kracht staan betekent dat niets of niemand je omver kan duwen, want jij staat stevig op twee benen in deze wereld.

☾ SPIJSVERTERINGSPROBLEMEN ERVAART

Er zijn heel wat zaken die je spijsvertering kunnen verstoren als je niet gelukkig bent en in je kracht staat. Hierdoor kan je soms een opgeblazen gevoel, winderigheid, of diarree kun krijgen. Laat de energie van jouw spijsvertering terug stromen tijdens dit ritueel. Drukpunten en meridianen worden geactiveerd, met gepast advies voor thuis rondom leefstijl.

☾ BANG BENT VOOR VERANDERINGEN

Sta je voor belangrijke veranderingen in je leven, kan het zijn dat je je zorgen maakt. Je bent bang voor wat komen zal, je weet niet hoe je leven er zal uitzien als zaken veranderen. Tijdens dit ritueel kijken we de angst recht in de ogen, benoemen we ze en gaan we er mee aan de slag.

 

€75- // DUUR 90MIN

 

Gelukkig Gezond

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com