- IK LAAT MIJN CREATIVITEIT VLOEIEN -

Tijdens dit moment gaan we werken met de kleuren van de chakra's. Ik activeer ze om jouw creativiteit te laten stromen. Met creatieve technieken en massage van de rug, voeten en handen laat ik je hart en het innerlijke kind in je terug stromen. Ik laat je terug contact maken met je innerlijke kind.

Ik maak de weg vrij om het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer te activeren door:

- Massage (rug-voeten-handen)

- Chakravisualisatie

- Healing van de chakra's

- Reiki

Na elk ritueel voorzie ik ook nog even wat tijd om in woorden te gaan connecteren met elkaar. Hoe jij het ervaren hebt, en wat het heeft losgemaakt bij jou.

 

Als kind uitte ik mijn creatief zijn buiten.

ik plukte bloemen, ravotte en hoorde de vogels fluiten.

Drukker werd de tijd,

mijn hoofd zo druk.

Het was mijn innerlijke kind schreeuwend naar creatief geluk.

 

DROPS OF CREATION

Als je je geestelijk uitgeput voelt, kan geranium jouw geest ontspannen. Ook de lavendel brengt je innerlijke in evenwicht. Om contact te maken met jouw innerlijke kind gebruik ik de geur van mandarijn, want dat brengt speelse creativiteit. De mimosa doet je herinneren aan de kleine, leuke dingen in het leven. Je kruinchakra wordt opgengezet door de geur van rozenhout.​

IK ADVISEER DIT RITUEEL ALS JE...

☾ MOEILIJK OVERGANG KAN MAKEN NAAR ONTSPANNING

Soms is het niet gemakkelijk om tot een vorm van ontspanning te komen. Wanneer je geest gespannen is, is je lichaam dat ook en omgekeerd. Je lichaam blijft in een vorm van spanning / stress waardoor je lichaam wil klaar zijn om te “presteren”. Via lichaamsoefeningen en massage leer je je lichaam kennen.

☾ VOOR JE OP REIS VERTREKT

Neem op tijd vrij voor je vertrekt op vakantie, en maak tijdens dit ritueel contact met je innerlijke kind, je ziel. Heel wat mensen zitten de eerste dagen van hun reis nog met hun hoofd bij hun werk. Ik adviseer dit ritueel in te plannen een of twee vrije dagen voor je vertrekt op vakantie.

 

€75- // DUUR 90MIN

 

Gelukkig Gezond

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com