- IK VERBIND MET MIJN KIND -

Ritueel geschikt voor kinderen tussen 4 en 12 jaar

Ga tijdens dit ritueel in verbinding met jezelf en met je kind. Laat dit een moment zijn waar jullie volledig aanwezig zijn bij elkaar. Juist dat zijn gouden momenten voor de ontwikkeling van jouw lieveling. Aanraking zorgt voor het aanwezig komen in jullie lichaam, dat je samen mag gaan ervaren in dit ritueel. Mama of papa is dus altijd aanwezig tijdens het ritueel. Ontspanning en aanraking is belangrijk voor jullie alletwee.

Op een liefdevolle manier leer je in contact komen met jouw kind. De kracht van aanraking zorgt er voor dat jouw kind zich ontspannen zal voelen, hij of zij bewuster zal worden​ van zijn of haar eigen lichaam. Dit ontwikkelt meer zelfvertrouwen en zorgt er voor dat ze hun eigen kracht leren voelen. Voor hooggevoelige kinderen is dit een uniek ritueel die perféct is als ontspanningsmoment.

 
Leaf

STAP 1: MAGISCH VOETENBAD

Kom binnen in ons magisch bos, en neem plaats voor een aardend voetbad. Hier start jullie eerste verbinding samen. Jullie mogen samen jullie magisch bos creëren in het voetbad. Met geuren en bloempjes. De geuren en bloempjes geven al een mooie boodschap met zich mee. Ontdekken we samen deze boodschap?

STAP 2: OP STAP IN HET BOS

Mag ik jou aanraken? De basiszin voor we starten met het massage-ritueel. Hier ga ik mama of papa inspireren wat aanraking doet bij het kind. Ik begeleid een massageritueel bij jouw kind en laat ook jou actief meedoen. Zo kan je tips en advies ook thuis gaan toepassen. Als HSP-coach maak ik ruimte om ook te connecteren in woorden.

Happy Hiking
Wandering Traveler

STAP 3: ZO VRIJ ALS EEN VLINDER

En dan gaan we op verkenning in het magisch bos. Vliegen we zo vrij als een vlinder rond, en gaan samen op ontdekking! Hier ga ik jullie samen begeleiden in een meditatie. Op een speelse wijze laat ik jouw kind kennis maken met de kracht van verbeelding en magische steentjes. Hierbij kiest jouw kind een krachtig steentje, die ook een boodschap met zich meedraagt. Aan het einde van dit ritueel kiest jouw lieveling nog een positief gedachten kaartje, die hij/zij met het magische steentje naar huis mag meenemen.

 

BOEK DIT RITUEEL ALS JE

( Ik geef deze behandeling vanaf 4 jaar - 12 jaar)

☾ JOUW LIEVELING RUSTMOMENTEN ECHT NODIG HEEFT

Heeft jouw lieveling het moeilijk met deze prikkelende wereld? Loopt hij/zij druk en angstig rond? Kom dan even ontspannen in ons huis voor welzijn. Vaste ontspanningsmomenten laten jouw zonnetje terug stralen. Ik adviseer dit ritueel één keer (of meer) per maand. Zo weet jouw kind, dat dat moment er helemaal is voor jullie samen, zonder andere prikkels.

☾ JE JOUW KIND WILT GAAN OPVOEDEN VANUIT VERBINDING

Ga in verbinding door te ontdekken wat jouw kinderen hun wensen en behoeftes zijn,  wat hun dromen zijn. Ondersteun hierin jouw zoon of dochter door in verbinding te gaan.

☾ JIJ ALS OUDER HET MOEILIJK VINDT OM JEZELF EN JOUW KIND TOT RUST TE BRENGEN

In deze prikkelende wereld, waar ook vaak ouders het heel druk hebben met job en gezin, is het een uitdaging om rust te vinden in jezelf, en dit te gaan doorgeven naar jouw lieveling. Kinderen kunnen gedrag van ouders heel snel gaan kopiëren. Belangrijk dus om zelfzorg toe te passen, hier zal jouw lieveling enkel van meegenieten!

 

JULLIE KUNNEN KIEZEN UIT...

€50,- // 65 TOT 75 MIN

1 RITUEEL SESSIE

Het ritueel hierboven beschreven beleef je samen tijdens deze eenmalige sessie. Een eenmalige sessie is bijvoorbeeld ideaal om de week te beginnen, af te sluiten, aan het begin of eind van een schooljaar of op momenten waar jouw lieveling even ontspanning nodig heeft.

€130,- // 65 TOT 75 MIN

3 RITUELEN SESSIES

Hier bouwen we 3 sessies lang aan jullie verbinding. Samen met jouw kind plan je elke maand een vast moment in waar hij/zij weet dat hij/zij er écht mag ontspannen, samen met jou, weg van alle prikkels. Het eerste ritueel beleef je zoals hierboven beschreven, daarna bouw ik met jou verder in volgende sessies waar je altijd een ander ritueel zal beleven samen. Een eerste afspraak kan je online boeken. Tijdens onze eerste afspraak plannen we de andere sessies in.

€280,- // 65 TOT 75 MIN

6 RITUELEN SESSIES

Hier bouwen we 6 sessie lang aan jullie verbinding. Samen met jouw kind plan je elke maand een vast moment in waar hij/zij weet dat hij/zij er écht mag ontspannen, samen met jou, weg van alle prikkels. Het eerste ritueel beleef je zoals hierboven beschreven, daarna bouw ik met jou verder in volgende sessie waar je altijd een ander ritueel zal beleven samen. Een eerste afspraak kan je online boeken. Tijdens onze eerste afspraak plannen we de andere sessies in.

 

Heb je vragen over dit ritueel? Wil je graag boeken? Dat kan online of telefonisch/mail

Boek je online? Vermeld dan even volgende zaken in opmerkingen

Ouder: Naam + geboortedatum

Kind: Naam + geboortedatum en uur

 

Gelukkig Gezond

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com