- IK VOLG MIJN INNERLIJKE STEM -

Laat je tijdens dit ritueel helemaal verbinden met jouw gevoel. Laat je prikkelen door alle zintuigelijke indrukken. Aan de hand van ademhaling, visualisatie, lichaamsmassage leer ik jou om meer in contact te komen met jouw buikgevoel. Ik masseer het hoofd om alle spanningen los te laten en geef energie en kracht aan jouw benen en voeten, zodat jij terug krachtig in jouw gevoel staat. Neem een moment om te luisteren naar jezelf en laat alle lasten die je draagt op je schouders los door te vertrouwen op dit ritueel.

Ik maak de weg vrij om het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer te activeren door:

- Massage (hoofd-benen-voeten)

- Ademhalingstechnieken

- Visualisatie

- Reiki

Na elk ritueel voorzie ik ook nog even wat tijd om in woorden te gaan connecteren met elkaar. Hoe jij het ervaren hebt, en wat het heeft losgemaakt bij jou.

 

Daar is het, het moment dat ik je voel.

Mijn buik, mijn intuïtie, met maar één doel.

Ik zet mijn beide voeten op de grond.

Voel dat ik mag vertrouwen

En aan mijn levensverhaal mag bouwen.

 

DROPS OF SERENITY

Benzoë verzacht alles wat hard geworden is. Het geeft je een gevoel van geborgenheid. Het laat je afstand nemen van je zorgen. Om je hartchakra te openen ondersteun ik je met bergamot. De ceder is een aardende geur die je ademhaling dieper maakt. Lavendel brengt je in evenwicht en geeft een gevoel van liefde. De geranium helpt je innerlijke balans te herstellen.

IK ADVISEER DIT RITUEEL ALS JE...

☾ MOEILIJK VERTROUWT OP JE GEVOEL

Ken je dat gevoel dat je hoofd niet stilstaat doorheen de dag? Misschien zelfs 's nachts? Piekeren kan leiden tot slaaptekorten, negatief zelfbeeld, angsten en depressie... Je hoofd en je lichaam, staan gelijk aan denken en voelen. Dit wordt tijdens het ritueel terug in balans gebracht. Door de aanraking van massage, en verschillende relaxatietechnieken om je gevoel te leren volgen.

☾ VAAK HOOFDPIJN HEBT

Heb je vaak last van spanningshoofdpijn? Dan komt dat hoogstwaarschijnlijk omdat je niet genoeg met je gevoel leeft, maar te veel met je hoofd. Dan raakt je lichaam overbelast, slaap je slechter, heb je minder energie... En loop je vast bij alles.

☾ SNEL ZENUWACHTIG BENT

Sta je voor belangrijke veranderingen in je leven, kan het zijn dat je je zorgen maakt. Je bent bang voor wat komen zal, je weet niet hoe je leven er zal uitzien als zaken veranderen. Tijdens dit ritueel kijken we de angst recht in de ogen, benoemen we ze en gaan we er mee aan de slag.

 

€75- // 90 MIN

 

Gelukkig Gezond

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com