- IK LAAD MIJ OP -

Ritueel geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar

In deze samenleving worden bij jongeren heel wat zintuigen geprikkeld. Smartphones, computers, tablets en tv kunnen zorgen voor een sterke overprikkeling, waardoor jongeren niet meer dicht bij hunzelf komen. Net zoals we alle toestellen moeten gaan opladen, moeten we ook onszelf af en toe opladen! Tijdens dit massageritueel komen ze even tot henzelf met en massage, zo kan het overprikkelde brein wat tot rust komen. Tijdens dit massageritueel leg ik de focus helemaal bij jouw kind. Hij/zij kiest eigen olie, eigen muziek, eigen grenzen. Deze massage geef ik uitsluitend in het bijzijn van een ouder. De massage kan gebeuren met de kleren aan of uit, het kind geeft hier zijn eigen grenzen aan. Ik ga dus voorzichtig te werk en stem af op de noden van jouw kind.

Op een liefdevolle manier leer je in contact komen met jouw kind. De kracht van aanraking zorgt er voor dat jouw kind zich ontspannen zal voelen, hij of zij bewuster zal worden​ van zijn of haar eigen lichaam. Dit ontwikkelt meer zelfvertrouwen en zorgt er voor dat ze hun eigen kracht leren voelen. Voor hooggevoelige kinderen is dit een uniek ritueel die perféct is als ontspanningsmoment.

 
Leaf

STAP 1: VUUR VOETENBAD

Kom binnen en neem plaats voor een vuur voetbad. Ik wil je graag leren kennen. Wie ben jij? Waar ben jij sterk in? Dat is jouw vuur. Voor elk talent steken we een kaarsje aan en plaatsen we het rond jouw voetenbad. Zo wordt jouw kind verbonden met zijn talenten door vuur. vuur geeft kracht. Met geuren en bloempjes maken we contact met je zintuigen. De geuren en bloempjes geven al een mooie boodschap met zich mee. Ontdekken we samen deze boodschap?

STAP 2: IK BEN ZO TERUG

Mag ik jou aanraken? De basiszin voor we starten met het massage-ritueel. Samen met jouw kind stel ik een massage samen. Jouw kind kiest de olie, de geuren en de muziek. Terwijl het kind geniet van de massage, mag mama/papa ook rustig in de ruimte vertoeven met een warme thee.

Happy Hiking
Wandering Traveler

STAP 3: BALLONMEDITATIE

Dan maakt jouw kind zich bewust over zijn ademhaling, met deze oefening

 

BOEK DIT RITUEEL ALS JE

( Ik geef deze behandeling vanaf 13 jaar)

☾ JOUW LIEVELING RUSTMOMENTEN ECHT NODIG HEEFT

Heeft jouw lieveling het moeilijk met deze prikkelende wereld? Loopt hij/zij druk en angstig rond? Kom dan even ontspannen in ons huis voor welzijn. Vaste ontspanningsmomenten laten jouw zonnetje terug stralen. Ik adviseer dit ritueel één keer (of meer) per maand. Zo weet jouw kind, dat dat moment er helemaal is voor jullie samen, zonder andere prikkels.

☾ JE JOUW KIND WILT GAAN OPVOEDEN VANUIT VERBINDING

Ga in verbinding door te ontdekken wat jouw kinderen hun wensen en behoeftes zijn,  wat hun dromen zijn. Ondersteun hierin jouw zoon of dochter door in verbinding te gaan.

☾ JIJ ALS OUDER HET MOEILIJK VINDT OM JEZELF EN JOUW KIND TOT RUST TE BRENGEN

In deze prikkelende wereld, waar ook vaak ouders het heel druk hebben met job en gezin, is het een uitdaging om rust te vinden in jezelf, en dit te gaan doorgeven naar jouw lieveling. Kinderen kunnen gedrag van ouders heel snel gaan kopiëren. Belangrijk dus om zelfzorg toe te passen, hier zal jouw lieveling enkel van meegenieten!

 

JULLIE KUNNEN KIEZEN UIT...

€50,- // 65 TOT 75 MIN

1 RITUEEL SESSIE

Het ritueel hierboven beschreven beleef je samen tijdens deze eenmalige sessie. Een eenmalige sessie is bijvoorbeeld ideaal om de week te beginnen, af te sluiten, aan het begin of eind van een schooljaar of op momenten waar jouw lieveling even ontspanning nodig heeft.

€130,- // 65 TOT 75 MIN

3 RITUELEN SESSIES

Hier bouwen we 3 sessies lang aan jullie verbinding. Samen met jouw kind plan je elke maand een vast moment in waar hij/zij weet dat hij/zij er écht mag ontspannen, samen met jou, weg van alle prikkels. Het eerste ritueel beleef je zoals hierboven beschreven, daarna bouw ik met jou verder in volgende sessies waar je altijd een ander ritueel zal beleven samen. Een eerste afspraak kan je online boeken. Tijdens onze eerste afspraak plannen we de andere sessies in.

€280,- // 65 TOT 75 MIN

6 RITUELEN SESSIES

Hier bouwen we 6 sessie lang aan jullie verbinding. Samen met jouw kind plan je elke maand een vast moment in waar hij/zij weet dat hij/zij er écht mag ontspannen, samen met jou, weg van alle prikkels. Het eerste ritueel beleef je zoals hierboven beschreven, daarna bouw ik met jou verder in volgende sessie waar je altijd een ander ritueel zal beleven samen. Een eerste afspraak kan je online boeken. Tijdens onze eerste afspraak plannen we de andere sessies in.

 

Heb je vragen over dit ritueel? Wil je graag boeken? Dat kan online of telefonisch/mail

Boek je online? Vermeld dan even volgende zaken in opmerkingen

Ouder: Naam + geboortedatum

Kind: Naam + geboortedatum en uur

 

Gelukkig Gezond

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com