KIDS RITUELEN.

Kinderen zijn de spiegel van onze ziel. Op jonge leeftijd staan zijn vaak erg in verbinding met hun eigen innerlijke kind. Het enige boek die ze op dat moment lezen, is het boek van hun ouders. Ik geloof sterk dat ook kinderen belangrijke zaken kunnen leren aan hun ouders. Het gedrag van kinderen heeft altijd een goede reden, en is een boodschap die ze willen geven maar vaak niet kunnen uiten. Daarom is het zeer belangrijk om te starten bij jou als ouder. Want hoe ga jij zelf om met emoties, prikkels? Kan jij zelf jouw grenzen aangeven? Of je zaken overbrengt in woorden of energie, jouw kinderen pikken dit heel snel op. In het bijzonder hoogsensitieve kids, zij kunnen energetisch heel wat gewaar zijn, hun belevingswereld komt heel wat sterker binnen.

Als HSP-coach begeleid ik zowel ouders als kind in dit proces. Het kind is vaak een spiegel voor de ouders. IK ondersteun jou als ouder, zodat jij jouw kind beter kan begrijpen. Wanneer jij leert benoemen hoe jij je voelt, hoe dat heet, dan kan jouw kind ook hier uit leren. Het start allemaal bij jezelf

 Het kind is vaak een spiegel voor de ouders. Ouders ondersteunen en zaken uitleggen, zodat ze het kind beter kunnen begrijpen.

 Op het moment dat jij leert benoemen hoe jij je voelt, hoe dat heet wat het voor je doet, gaat ondertitelen hoe het is voor jou, de wereld, dan kan je kind dat ook weer leren. It all starts with you. Eerst je eigenzuurstof masker op zodat je daarna beter voor de ander kunt zorgen.  

 

KIDS-RITUEEL

Bij dit kids-ritueel kom ik graag samen in 3 sessies. Ga jij terug contact maken met jouw kind fysiek, emotioneel en energetisch.

Leaf
Happy Hiking
Fall Foliage

RITUEEL 1

- 3 sessies

Heb je het gevoel dat je to-do-lijstje steeds langer wordt omdat je niets kunt doorstrepen? Mijn gespecialiseerde vakkennis begeleidt en inspireert je om meer van je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op en neem je leven weer in eigen handen met mijn coaching hulpmiddelen en technieken.

RITUEEL 2

Begeleiding & inspiratie

Deze dienst is de favoriet van veel van mijn klanten, want het is vaak de sleutel tot een gelukkiger en gezonder leven. Mijn taak is om jou de hulpmiddelen en technieken mee te geven om te komen tot een meer evenwichtige levensstijl. Na een aantal sessies zul je merken dat je beter kunt omgaan met de problemen die je op je weg tegenkomt. Bel nu om een sessie te boeken.

RITUEEL 3

Haal het meeste uit je leven

Het leven voorziet ons van allerhande verrassingen en hoewel we de uitkomst niet voor elke situatie kunnen voorspellen, kunnen we wel controleren hoe we reageren op bepaalde situaties. In mijn coaching sessies leer je de dingen te aanvaarden en hoe je jouw keuzevrijheid kunt gebruiken in elke levenssituatie.

 

Gelukkig Gezond

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com