MASSAGE RITUELEN

- DICHTER BIJ JEZELF -

Jouw lichaam is de poort naar je ziel. Vanuit deze visie, raak ik jou aan tijdens de massage. Ik stem mij af op jouw energie en schenk aandacht. Tijdens de rituelen kan je een mix ervaren van massagetechnieken, relaxatietechnieken, ademhalingstechnieken, healingstechnieken & energetisch coachen. 

 

Ik maak eerst fysiek contact door massage, zo kan de energie vrij stromen. Hier komen lichamelijke maar ook emotionele problemen los, door energiebanen die vrij komen. Massage zorgt voor een dichter contact met jezelf. Dicht bij jezelf komen betekent goed kunnen ontdekken wat je echt wilt. Daarna bouw ik rustig verder met andere energetische technieken die jij nodig hebt op dat moment. Zo voel ik wat bij jou speelt, en mag ook jij alles laten stromen in woorden en gevoelens.
 

________

Je hebt keuze uit enkele rituelen, die een algemeen beeld geven van het moment. Waar ik mijn focus leg voor het fysiek contact (massage), en hoe ik verder bouw om contact te maken met jouw ziel.

De benaming van elke massage is een zin/affirmatie die je dagelijks kan uitspreken aan het universum. Waar je je focus aan geeft, dat groeit. Een affirmatie is eigenlijk gewoon een gedachte. Hoe vaker we een bepaalde gedachte hebben, hoe meer we daarin gaan geloven, en hoe meer het zich in ons leven zal manifesteren. Het zijn affirmaties die ik belangrijk vind voor welzijn en gezondheid. Elk ritueel kan bij je passen. Kies dat ritueel waar jouw gevoel naar verlangt. Bevraag jezelf in stilte wat je nu op dit moment nodig hebt. Geraak je alsnog niet tot een beslissing, help ik je graag. Ik sta steeds open voor contact.

________

Ook creativiteit uit ik graag in mijn praktijk. Het oog wil ook wat! Ik laat je onderdompelen in de huiselijke omgeving wanneer je langskomt voor een behandeling. De warme sfeer verwijst naar een warm gevoel die ik jou wil geven, vanbinnen en vanbuiten. Warme handen, warme massageolie, een warme connectie, want je mag er zijn. Je mag hier echt zijn. Puur zijn, want dat geeft mij puur geluk. Ik nodig je uit om op jouw tempo een massage ritueel te kiezen en te ervaren... Bij Gelukkig Gezond

GELUKKIG GEZOND

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden

met ontspannend nieuws van Gelukkig Gezond! 

  • Facebook

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com