MASSAGE VOOR

HOOGSENSITIEVE KIDS

Een veilig gevoel creëren voor jouw kind.

Een  comfortabele ruimte met zo weinig mogelijk prikkels.

Aanraking met aandacht en respect voor elkaar.

Verbinding met het lichaam.

Herken jij dit bij jouw lieveling?

- Is jouw kind vaak overprikkeld?

- Is jouw kind juist op zoek naar prikkels? Want naast HSP, bestaat ook HSS!

- Heeft jouw kind vaak last van spanning?

- Is jouw kind vaak onrustig?

- Geeft jouw kind aan dat het druk voelt in zijn/haar hoofd?

- Komen lichamelijke klachten vaak voor bij jouw kind zoals buikpijn, hoofdpijn, nekpijn, rugpijn?

Een massage voor hooggevoelige kinderen zorgt dat hij/zij terug van hoofd naar lichaam gaat. Dat brengt rust en ontspanning voor jouw kind. Het is belangrijk dat jouw kind die veel prikkels opvangt, ook op tijd kan ontladen en op de juiste manier kan opladen. Terug verbinding gaat maken met zichzelf. Daar geeft Gelukkig Gezond ondersteuning. Hier is ruimte voor jullie samen. Mama of papa is dus steeds aanwezig bij de afspraak, uitgezonderd wanneer ouder en kind samen anders beslissen en de nood om eventjes alleen te zijn er is

Vormen van massage

Bij hooggevoelige kinderen  gebruiken we strijking en druk op het lichaam. Met deze vormen van massage gaat jouw kind zijn/haar lichaam terug meer voelen. Door massage leert jouw lieveling terug luisteren naar wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Massage stimuleert het lichaamsbewustzijn, en dat heeft vele voordelen bij hooggevoelige kids. Het lichaam vertelt steeds wat we voelen. Samen gaan we op zoek wat past, wat het lichaam nodig heeft, hoe we bepaalde klachten in balans kunnen brengen.

Ritueel-pakket

Wil je voor jezelf regelmatig wat ontspanning boeken?

Kies dan uit één van deze voordeel ritueel pakketten! Tijdens de eerste afspraak krijg je een kaartje mee om je afspraken op te volgen en de vervaldatum van dit pakket.

Eerste afspraak (ongeveer 1u15) + Tweede afspraak (1u): €65

Vervolgsessies (1uur): €40

 

Weet dat...

Elk ritueel een groot stuk intuïtief verloopt. Ik voel wat nodig is op dat moment.   We bouwen dit samen op door massage, gesprek, meditatie, visualisatie...

Jouw lieveling alle tijd mag nemen om te wennen aan de energie van de ruimte en mezelf. Afhankelijk van het prikkelniveau kan dit lang of kort zijn. 

Wanneer je als ouder ook de behandeling bijwoont het belangrijk is dat jij ook even de rust voelt. Een onrustige ouder, is een onrustig kind, zeker bij hoogsensitieve kids. Open communicatie is dus belangrijk. Voel jij je als ouder ook wat onrustig voor de afspraak? Geef dan gerust een seintje of geef het aan tijdens onze afspraak. We zorgen er allen samen voor om het prikkelniveau naar beneden te halen. Elke emotie, elk woord, elke stilte mag er zijn. Ook als ouder is het voor jou aangewezen om een relaxatie/massage ritueel te boeken wanneer je te veel spanning ervaart.

Ik steeds vraag aan jouw kind "mag ik jou aanraken?" Dat is elke basis-zin voor we starten aan massage bij Gelukkig Gezond. De massage gebeurd meestal op de huid, maar kan ook op de kleren zijn indien jouw lieveling dat wenst.

MAAK JE AFSPRAAK TELEFONISCH OF VIA MAIL

STAP 1

Deze behandeling kan niet online geboekt worden. Voor we een definitieve afspraak inplannen wil ik graag met jou enkele vragen overlopen die belangrijk zijn voor de massage afspraak.

EERSTE SESSIE

STAP 2

Tijdens de eerste afspraak, maak ik creatief en ontspannend kennis met jou en jouw lieveling. We gaan samen even eerst voelen, tot we ons allemaal comfortabel voelen. Bij hooggevoeligheid is het belangrijk en kan het wat tijd nemen om aan de omgeving, mijn energie, het nieuwe te wennen. Voelt het goed dan bouwen we al een stukje massagebehandeling in, gaan we in woorden of in alle stilte voelen en verbinden.

TWEEDE SESSIE OF VERVOLGSESSIE

STAP 3

Vanuit onze eerste sessie bouwen we verder aan de massagebehandeling. Dat kan een mix zijn uit massage, relaxatie, meditatie... Wat jouw lieveling op dat moment kan gebruiken om te ontladen. We gaan ook steeds creatief aan de slag met kaartjes/vragen/geurtjes om coaching-gericht te werken.

GELUKKIG GEZOND

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden

met ontspannend nieuws van Gelukkig Gezond! 

  • Facebook

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com