Zoeken
  • Manou Blanckaert

2019 Thank you for the lessons. 2020 I am ready.

Het jaar is weer voorbij gevlogen! Een reactie die ik de voorbije dagen heel vaak mocht horen. Het deed me eigenlijk een beetje stilstaan bij de tijd. Want wat vliegt de tijd... Maar waarom vliegt de tijd zo snel? Misschien omdat de tijd ons juist inhaalt? Inhaalt omdat we altijd op tijd moeten zijn, tijdig moeten slapen, tijdig op het werk moeten zijn... De tijd verplicht ons. Het zorgt dat we onszelf vaak voorbijlopen in deze drukke maatschappij. Logisch dus dat de tijd vliegt...? Mijn doel voor 2020? Bewust MIJN TIJD nemen!


Welke boodschappen kreeg jij van het universum in 2019?


In de numerologie heeft 2019 een energie van het getal 3. ( Dit doe je door 2019 bij elkaar op te tellen 2+0+1+9 tot je één cijfer uitkomt. Het getal 3 staat centraal voor plezier, creativiteit, communicatie, emotionele gevoeligheid, expressie en samenhang. Dat was voor mij heel voelbaar dit jaar.


Januari 2019 begon voor niet zoals verwacht. Geluk en ongeluk stond me samen op te wachten. Verantwoordelijkheid en grenzen kennen waren thema's die bij mij in januari héél centraal stonden. Deze thema's hadden mij iets te leren. Het universum vertelde me zo dat ik niet altijd alle verantwoordelijkheid op mij hoef te nemen. Ik ben niet verantwoordelijk voor iemand anders zijn geluk. Ik hoef niet de verantwoordelijkheid te nemen om de andere persoon een goed leven te geven. Ik leerde verantwoordelijkheid nemen over mijn eigen leven, mijn geluk. Hoe belangrijk de ander ook was voor mij de verantwoordelijkheid moest energie geven, niet nemen.


Ik kan ook andere mensen niet veranderen. Waarom wil ik anderen veranderen? Misschien omdat ik dan zelf minder verantwoordelijkheid zou moeten nemen om hen gelukkig te zien? Ik leerde dat elke persoon zijn/haar lessen meekrijgt naar dit leven en connecties enkel gebruikt om er uit te leren. Het raakt me zeker als mensen nare dingen doen met me, maar ik groei en oordeel steeds minder en neem het anderen ook minder kwalijk dat ze zo doen. In plaats daarvan zet ik haat om in liefde. We krijgen tenslotte allemaal onze opvoeding en lessen mee, het is uiteindelijk een les voor beiden. Dat spiegeltje voor mezelf houden deed ik dan ook heel vaak dit jaar, dat spiegeltje maakte me er van bewust dat ieder wel de klik kan maken om het anders te doen, als je inzicht krijgt in de patronen die je meedraagt.


Januari was voor mij ook rond het thema verhuis, letterlijk verhuizen maar ook voelde ik mijn ziel verhuizen. Ergens was ik mezelf kwijt, mijn ziel was weg en ik voelde me niet mezelf. Mijn thuis, mijn veilige omgeving, die comfortzone viel bij me weg. Na een jaar verhuist te zijn besef ik nu pas hoe dankbaar ik ben dat dit gebeurd is. Het opende een nieuw deur voor me naar spiritualiteit en bewuster leven. Door heftig dooreengeschud te zijn zocht ik antwoorden hierboven, het gaf me kracht en energie. Zo keerde mijn ziel beetje per beetje ook terug omdat het mij juist energie gaf.


In de maanden die volgden ging ik me steeds meer verdiepen in het spirituele. Ik ging hulp zoeken en volgde verschillende sessies zoals healing, reiki, kaartleggen, blauwdruk... Ik kreeg zoveel info over mezelf waar ik me eigenlijk eerst niet bewust van was. Ik haalde kracht uit deze sessies, ik kon werken aan mezelf en merkte hoe ik groeide in mijn dagelijkse leven als persoon. Het boeide me zo hard dat ik besloot een cursus te volgen rondom healing/reading. Zo wil ik in 2020 meer soul brengen in mijn business. Een soulful ondernemer, met hart en ziel. Door al deze sessies weet ik dat ik de taak kreeg van hierboven mensen te helen met mijn handen en woorden. Hoe mooi is het dan ook niet dat wanneer ik steeds een stukje over spiritualiteit deel op Gelukkig Gezond, ik ook steeds meer klanten aantrek die hier voor open staan. De gesprekken die ik in 2019 heb gehad leiden me steeds meer naar mijn doel, het is alsof het universum mij af en toe eens een engel stuurt en vertelt "Ga op je doel af, je bent op de juiste weg!"


Alsof het universum mij af en toe een engel stuurt en me vertelt "Ga op je doel af, je bent op de juiste weg!"

Net wanneer ik wat rust terug gevonden had bracht de maand mei enorm veel tranen. Tranen van geluk maar ook verdriet. Ik opende mijn nieuwe praktijk in Kemmel, waar ik heel trots op was. De verschillende positieve reacties maakten mijn hart warm. Een bom werd gedropt die tijd toen ik hoorde dat één van de belangrijkste personen in mijn leven ziek was. Mijn leven werd sinds die dag zoveel intenser. Ik verloor connecties, kreeg speciale connecties met mensen waarmee ik mijn verhaal mocht delen. Wat dit me vooral leerde? Als het leven niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat. Ik begreep dat in intense en zware momenten het belangrijk is open te communiceren over gedachten en gevoelens. Ik besef dit jaar nog maar eens extra hoe belangrijk het is open te zijn in je relatie, je werk, je gezin. Open communicatie samen met intens genieten. De ziekte op zicht is al negatief genoeg en we gaan het natuurlijk niet gaan voeden met negatieve factoren. Investeren in onze gezondheid dede we samen dit jaar (gezond eten, wandelen, ontspannen, mentale stukken en patronen verwerken en een plaats geven, werken met supplementen). And yes mommy you're still alive and kicking! Voor mij een bewijs dat positiviteit de helft van een genezing is! Dat wanneer je bewust met jezelf bezig bent je je lichaam kan helen. Ik geloof in de genezing. Vooral intens genieten door de tegenslagen heen, het zit echt waar in de kleine dingen. Samen ontbijten, koken, wandelen, de dagelijkse knuffels...


So we're still alive beautiful souls!... Wat ben ik dankbaar dat ik alle mensen rondom mij heb nu die ik rondom mij wil, die mij lief hebben en energie geven. Mijn vriend, vriendinnen, familie, kennissen die gelukkig gezond en mij blijven motiveren verder te gaan dan mijn dromen. Mijn hart wordt alleen maar warm door jullie.


2020 Ik manifesteer mijn dromen


Waarom ik graag mijn jaaroverzicht deel? Omdat 2020 ook een jaar mag zijn van meer kwetsbaarheid, waar niet alleen ik maar ook jij mag tonen wie je bent, wat jouw verhaal en jouw rugzakje bevat. Mijn verhaal verwerken in een blog geeft mij rust, alsof ik mijn verhaal van 2019 kort neerschrijf hier en ook hier achterlaat. Om 2020 vol nieuwe en positieve energie te starten.


2020 heeft iets magisch. Ben je zelf bezig met numerologie dan weet je dat dit een meestergetal is. Dubbele getallen brengen hogere energieën met zich mee. Tellen we 2020 op is dit een 4 getal. Getal 4 staat voor orde, verantwoordelijkheid, stabiliteit, veiligheid en praktische oplossingen.


Ik besef hoeveel voldoening ik krijg als ik mijn hart en ziel kan steken in mijn zaak, wat betekent dat ik ook 100% puur ben naar mijn mensen, dat ook zij mogen weten wat mijn verhaal is. Het schept een band, het maakt de drempel lager te vertellen over onszelf. Daarom wens ik voor 2020 pure ontmoetingen, die ik fysiek en mentaal mag begeleiden naar de beste innerlijke versie van henzelf, hun pure essentie in al zijn manieren. Vanbinnen zijn we allemaal unieke zielen. Ik stuur veel liefde en warmte naar jou toe voor 2020. Manifesteer je dromen, leef je innerlijke essentie, en doe waar jouw ogen van gaan sprankelen.


Liefs

Manou

0 keer bekeken
 

Gelukkig Gezond

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Gelukkig Gezond. Proudly created with Wix.com